Breb

Unul dintre cele mai bine păstrate sate tradiţionale maramureşene; biserici, porţi de lemn, meşteri populari, peisaje de basm. Prinţul Charles deţine trei case de lemn în Breb.

Ski la Cavnic

Pârtii cu diverse grade de dificultate dotate cu telescaun şi nocturnă. Popasul din Deal oferă transport cu microbus la / de la pârtii şi asigură servicii de catering.

Staţiunea Ocna Şugatag

Baza de tratament dispune de cinci bazine cu apă sărată, dintre care două sunt în interior, cu apă încălzită la 37 de grade, iar trei sunt afară, pe ştrand. Tratează afecţiuni reumatismale, dermatologice şi afecţiunile respiratorii.

Baza de agrement Ocna Sport

Patinoar cu gheaţă sintetică şi nocturnă, funcţional în orice anotimp, teren multifuncţional cu gazon sintetic şi nocturnă, terenuri de tenis de câmp; tenis de masă. Închirieri biciclete.

www.ocnasport.ro

Ecoturism, biking, arii protejate

Tăul Morărenilor, Creasta Cocoşului, Maramureş Greenways. Popasul din Deal închiriază biciclete şi pune la dispoziţia oaspeţilor hărţi ale traseelor şi consultanţă turistică.  Agenţia Greenway Tour îşi are sediul în pensiunea Popasul din Deal.

www.maramuresgreenways.ro/
ocna2
ocna4
ocna6
ocna8
greenway
ocna3
ocna9
ocna7
ocna10
greenway2
Contactează-ne

Trimite-ne un email

0