Sejururi super-avantajoase: profită de discounturi!

 In Uncategorized

Exemplu: cum poţi plăti doar 1.289 de lei în loc de 2.240 pentru 4 persoane / 7 nopţi!

 

Prin sistemul de rezervări online, Popasul din Deal oferă super-discounturi care pot reduce semnificativ costul unui sejur de neuitat în Maramureş.

Prezentăm un studiu de caz: de exemplu, o familie sau un grup de patru prieteni doresc să petreacă o săptămână în Maramureş şi vor să rezerve două camere double la Popasul din Deal. Preţul unei camere double este de 160 lei/noapte, deci suma totală pentru 2 camere /7 nopţi ar fi 2.240 lei.

Până pe 31 martie este valabilă oferta specială Minim 6 nopţi (click pentru detalii), care oferă un discount semnificativ, reducând preţul camerei pe noapte de la 160 lei la 114 lei. Bifând opţiunea Minim 6 nopţi la rezervarea camerelor, preţul total al facturii scade de la 2.240 lei la 1.596 lei.

Deoarece costul total al facturii este mai mare de 1.500 lei, programul de rezervări online aplică automat un discount de 5 procente, adică se scad 80 de lei din valoarea facturii, preţul total fiind acum de 1.516 lei.

Dar, dacă se optează pentru Oferta inteligentă, care presupune achitarea facturii în avans în maxim 3 zile lucrătoare de la efectuarea rezervării, se mai acordă un discount de 15 procente (-227 lei), preţul final pentru 2 camere double / 7 nopţi fiind de doar 1.289 lei.

În concluzie, aplicând mai multe oferte speciale şi discounturi, costul unui sejur pentru patru persoane / 7 nopţi se reduce de la 2.240 lei la 1.289 lei. În preţ sunt incluse micul dejun şi accesul gratuit la piscine.

Acesta este un studiu de caz. Dacă doreşti să faci o rezervare online, parcurgând etapele şi bifând diferitele opţiuni vei afla instant de ce discounturi beneficiezi şi care este costul final al rezervării.

NOTĂ!
Pachetele din Ofertele speciale prezentate pe site (Crăciun, Revelion, Paşte etc) sunt excluse de la rezervările online.
Înainte de a face o rezervare este important să citeşti Termeni şi condiţii.

 

Contactează-ne

Trimite-ne un email

0